Kërko
Rregjistrohu

Gjej shërbimin që të duhet

Të gjithë në një vend, lehtë për të gjetur zgjidhjen që kërkoni.

Antarët e Rinj

Rregjistrimet e Fundit

Këta janë antarët e fundit të rregjistruar në platformën tonë. Gjeni shërbimet që kërkoni.

Lokacionet

Shërbimet sipas Qyteteve

Zgjedh qytetin ku ndodheni, që të listoni ofruesit e shërbimeve që keni afër.

16 Locations

Gjakova

Constant care and attention to the patients makes good record

22 Locations

Prishtina

Constant care and attention to the patients makes good record

9 Locations

Peja

Constant care and attention to the patients makes good record

12 Locations

Prizreni

Constant care and attention to the patients makes good record

33 Locations

Tirana

Constant care and attention to the patients makes good record

Shfaq Gjitha Lokacionet
1254
vizita në muaj
650
ofrues shërbimesh
87
lokacione të ndryshme
732
kontrata vjetore

Si Funksionojmë

Rrjeti & Cilësia

Ne bazojmë punën tonë në tri shtylla, siç shfaqen më poshtë.

 • 01

  Identifikimi

  Identifikojmë ofruesit e shërbimeve të ndryshme, që punojmë me integritet, profesionalizëm dhe saktësi.

 • 02

  Ofrojmë Punë

  Përmes platformave tona, gjejmë mundësitë dhe nevojën dhe i dërgojmë tek ata, që të ju kontaktojnë.

 • 03

  Ndërtojmë Përvojën

  Së bashku me ofruesit profesional, ndërtojmë përvojën tonë në treg.

Video Prezentimi

Tezga
për çkado që të duhet...

Shikoje

Shkarko Aplikacionin

Jemi në ndërtim të aplikacionit mobil, që së shpejti do të mund të shkarkoni.

Apple Store Google Play
Booking now
Search

Location for : Listing Title